Jahaja.. Så här är du!

Och vad skulle det  vara bra för?

Polismannen satt i sin bil intill motorvägen för att upptäcka fortkörare, när han såg en bil som puttrade fram i 22 km/h.
”Den här föraren är ju minst lika farlig som en fortkörare!”, tänkte polisen för sig själv. Han satte igång blåljusen och kallade bilen åt sidan.

När han gick fram till förarsidan noterade polismannen att de satt 5 äldre damer i bilen – två satt i framsätet och tre i baksätet.Deras ansikten var likbleka och ögonen stod rakt ut, de såg vettskrämda ut.
Föraren, uppenbart förvirrad, förklarade sig för polisen:
”Herrn, jag förstår verkligen inte, jag körde exakt enligt hastighetsbegränsningen! Vad är det som står på?
”Frun”, svarade polisen lugnt. ”Du körde inte för fort, men du ska veta att det kan vara farligt för andra förare när du kör så pass långsamt”.

Den äldre damen tittade på polisen.”Långsammare än hastighetsbegränsningen?” frågade damen i förarsätet. ”Nej, jag körde exakt efter hastigheten, 22 km/h!”

Polismannen, som knappt kunde hålla sig för skratt, förklarade för kvinnan att ”22” var vägnumret, E22, och inte hastighetsbegränsningen
Damen log generat och tackade sedan polisen för att han påpekade hennes misstag.
”Innan jag låter dig fortsätta vidare måste jag bara fråga… Är alla i bilen okej? Damerna i baksätet ser rejält omskakade ut och dom inte sagt ett ljud sedan jag stannade er,” sa polisen.

”Åh, det går nog över om någon minut. Vi svängde precis av från väg 192.”