Jahaja.. Så här är du!

Och vad skulle det  vara bra för?

Då brukar jag berätta om en typisk dag för mig och frugan. Härom da´n åkte jag och min fru in till stan och handlade i en affär.  Vi var där bara i fem minuter, och när vi kom såg vi en polis som just höll på att skriva en parkeringsbot.

Vi gick fram till honom och sa: ”Hej, tänk om du skulle ta och visa oss pensionärer lite hänsyn och ge oss en ärlig chans”.

Han ignorerade oss och fortsatte med att skriva parkeringsboten. Jag kallade honom för Nazistsvin. Han stirrade argt på mig och började skriva en ny bot för att ha slitna däck. Min fru kallade honom för ”huvudet av manliga genitalier” (ja ni vet ju vad man säger på ren svenska).

Han skrev färdigt bot nummer två och satte den under vindrutetorkaren tillsammans med den första. Så började han skriva en tredje bot. Så här fortsatte vi de närmaste 20 minuterna, ju mer vi förolämpade honom desto fler böter skrev han.

Personligen brydde vi oss inte alls om det. Det var inte vår bil. Vi kom nämligen in till sta´n med buss.
Vi försöker att ha det lite roligt varje dag nu, när vi har gått i pension. Det är viktigt i vår ålder.”